Послуги та ціни

Про сервіс

Прибирання офісних приміщень: зупиніть вибір на правильних послугах

05 апреля 2019

Прибирання офісних приміщень: зупиніть вибір на правильних послугах

Обираючи клінінгову компанію для прибирання в офісних приміщеннях, ви повинні добре уявляти, які послуги ви хочете отримати.

Окрім звичного щоденного прибирання приміщень, що включає видалення пилу з усіх поверхонь, миття підлоги, винесення сміття, прибирання в сантехнічних приміщеннях, клінінгові компанії надають безліч інших послуг.

Найпопулярніші з них:

  • Генеральне прибирання.

Генеральне прибирання виконує бригада спеціально навчених робітників під керівництвом менеджера, який повністю контролює процес та результат робіт.

Під час генерального прибирання проводиться сухе та вологе чищення всіх доступних поверхонь, миття вікон з двох сторін, чищення підвіконь, чищення м'яких меблів та килимових покриттів за допомогою спеціального обладнання, миття дверей та дезінфекція дверних ручок. Чищення важкодоступних місць, таких як радіатори опалення, решітки вентиляційних шахт. Ретельне прибирання та дезінфекція санвузлів, до якого входить чищення стін та кабінок.

За бажанням клієнта види робіт можуть додаватися або виключатися зі списку. Прибирання виконується у зручний для замовника час, у тому числі у вихідні та святкові дні. Підготовлений персонал швидко та якісно виконує роботу своїми миючими засобами, які підбираються виходячи з матеріалів, що використовуються в обробці приміщень та меблів. Усі засоби побутової хімії мають сертифікат та не є токсичними. Замовник також може попросити використовувати лише екологічні засоби для прибирання приміщень.

  • Прибирання після ремонту.

Особливістю прибирання після ремонту є наявність складних забруднень та плям від цементу, клею, фарби та інших будівельних матеріалів. Для їх видалення потрібні спеціальні засоби та пристрої. Працівники клінінгової компанії попередньо проходять навчання, тому їхній професіоналізм дозволить виконати роботу, не пошкодивши покриття підлоги, стін.

Клінінгові компанії мають великий штат працівників, тому процес прибирання не затягується і дозволяє використовувати приміщення за призначенням у найкоротші терміни після ремонту.

  • Одноразовий дзвінок для виконання певних робіт.

Скористайтеся послугами клінінгової компанії ви можете разово, наприклад, під час підготовки приміщення до продажу чи оренди. Також популярною послугою є прибирання приміщень після вечірок та корпоративних заходів.

Визначившись із видами робіт, підберіть клінінгову компанію. Не довіряйте тільки відгукам про компанію в інтернеті, поцікавтеся відгуками інших замовників особисто. Зустріться з керівником клінінгової компанії, побувайте в їхньому офісі. Обов'язково складіть договір на всі види послуг, які хочете отримати. Перелічіть у договорі особливо цінні речі, під час чищення яких можуть статися непередбачені ситуації. Порівняйте пропозиції кількох компаній на ринку клінінгових послуг.